Noutati

DSM lansează un instrument inovator, creat pentru a oferi o resursă vastă, cordonată de experți, cu privire la cele mai recente cercetări din domeniul sănătății și nutriției animale (ANH).
Scopul acestui demers este ușurarea accesului la ultimele știri, studii și publicații de specialitate.  

Concentrată în permanență pe inovare, compania se bazează pe expertiza sa vastă și pe înțelegerea aprofundată a necesităților  clienților și  așteptărilor acestora;  de aceea oferă soluții orientate către aceștia, în perfectă concordanță cu cerințele lor.

Companiile din industria nutriției animale au o nevoie crescândă de a fi la curent cu cele mai recente știri de natură științifică și de a ține pasul cu evoluțiile industriei.

dsm animal and healthStilul de viață tot mai aglomerat nu permite suficient timp pentru o cercetare aprofundată și, pentru a răspunde unei astfel de cereri, DSM a dezvoltat acest instrument unic. 

Aplicația DSM ANH Science News, concepută pentru profesioniștii din industrie și pentru toți cei interesați de domeniu, oferă o bază de date privind nutriția și sănătatea animală, la cerere, cuprinzand o varietate de subiecte referitoare la diferite specii, inclusiv păsări, rumegătoare, suine, animale de companie și acvacultură. Aceasta poate fi utilizată de la fermieri la nutriționiști dar nu numai, poate fi utilă oricui are o nelămurire în domeniu. O opțiune de filtrare din aplicație permite selectarea rezultatelor pe specii și cuvinte cheie, permițând utilizatorilor să o adapteze in funcție de subiectele lor de interes.    

Cum funcționează aplicația și cum o accesați?

Accesul la aplicația ANH Science News a DSM și înregistrarea sunt simple și la îndemână. Disponibilă pentru oricine, aplicația este ușor de utilizat și se poate descărca pe un smartphone în mod gratuit din Apple Store și Google Play.   

Utilizatorilor li se cere să-și creeze un cont, adaptat nevoilor și domeniilor lor de interes, urmând câțiva pași simpli. Preferințele pot fi actualizate oricând, iar experiența lor este personalizată pe tot parcursul utilizarii.

Aplicația este actualizată în permanență și utilizatorii pot alege să primească o alertă când apare o nouă serie de știri în domeniu, 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămană. DSM ANH Science News reprezintă un alt exemplu al capacității de dezvoltare a DSM și anticipării cerințelor din industria nutriției animale. Ea se poate descărca din Apple Store și Google Play.  

Produsele de ultimă generație reprezintă doar o parte a inovației DSM. 

“DSM are peste 50 de ani de expertiză in domeniul industriei de nutriție și sănătate animală și suntem încântați să folosim experiența noastră îndelungată, precum și poziția pe piață pentru a crea aplicația DSM ANH Science News – primul instrument de acest gen din industria hranei pentru animale”, a declarat Directorul Diviziei de Nutriție și Sănătate Animală a DSM pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), Pim Langhout.

 


« | »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *