Noutati

Compania DSM s-a numărat printre cei trei finaliști ai anului 2017, alături de Intel Corporation și PricewaterhouseCoopers, selectați de Fundația Camerei de Comerț a Statelor Unite, în cadrul programului Citizens Awards 2017 (Premiile Cetățenilor) la categoria Companii mari în slujba comunității (Best Corporate Steward). Aceste companii sunt evidențiate pentru excelența și inovația lor în modul de abordare a problemelor din societate. Este o mândrie a fi printre finaliști.

În ultimii 18 ani, unele dintre cele mai performante inițiative sociale și comunitare din sectorul de afaceri au fost recunoscute prin Premiile Cetățenilor. Lideri din industrie printre care DSM, Abbott, Capital One Financial Corporation, Google Inc., IBM, KPMG, UPS și alții, au fost recunoscuți pentru contribuția lor excepțională în abordarea celor mai stringente nevoi ale societății.

De un secol încoace, compania a lansat și dezvoltat conceptul „Do Something Meaningful”, care aduce o plusvaloare importantă acronimului DSM. “A face ceva semnificativ” pentru societate este un crez care a transformat compania într-un lider global în sănătate, nutriție, materiale și energie curată.  

Valoarea care stă la bază filozofiei DSM este sustenabilitatea – tot ceea ce relizează ar trebui să contribuie la o lume mai durabilă. Compania a identificat trei domenii-cheie în care poate gestiona piețe durabile: Nutriție, Schimbări Climatice și Energie Curată. Compania își folosește expertiza ca furnizor de micronutrienți pentru a eradica foametea și inovațiile sale în domeniul energiei regenerabile pentru combaterea schimbărilor climatice.

Bright Science. Brighter Living ™ (Excelență prin stiință. Viață mai luminoasă). Aceste cuvinte sunt emblematice pentru misiunea, convingerile și modul de acțiune DSM – o promisiune pe care compania o face lumii în care activează.    


« | »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *