Noutati

??????????????????????????????????????????DSM și-a prezentat ultimele inovații din domeniul nutriției animale în cadrul SPACE 2017 – expoziție de top pe plan internațional pentru  industria de profil.

Evenimentul, care a avut loc în perioada 12-15 septembrie 2017 la Rennes, în Franța, a găzduit peste 100.000 de profesioniști care au discutat si reflectat asupra provocărilor actuale și viitoare din industrie și au dezbătut problematica  cu care  se preconizează că se vor confrunta în viitor. 

RONOZYME® Rumistar™ și Digital YolkFan™ premiate la SPACE 2017
În fiecare an, SPACE Expo acordă premii Innov’Space ca evidențiere a celor mai bune inovații tehnologice din industria zootehnică, iar în acest an două dintre cele mai recente produse au fost premiate. Acest succes reprezintă încă o recunoaștere a poziției DSM ca lider de piață și se adaugă palmaresului nostru impresionant și premiilor anterioare pentru inovații, dsm post chestieinclusiv RONOZYME® HiPhos, RONOZYME® ProAct și MaxiChick™.

RONOZYME® RumiStar™ a fost premiat pentru nutriția bovinelor la categoria o stea. Această enzimă oferă digestie îmbunătățită pentru amidon și fibre și contribuie la ameliorarea eficienței furajelor. Dezvoltat în colaborare cu Novozymes, RONOZYME® Rumistar™ este singurul produs cu enzimă furajeră înregistrat de EFSA (European Food Safety Authority) pentru vacile de lapte disponibile pe piață.

dsm ouDigital YolkFan™ a fost premiat la categoria păsări de curte- trei stele, reprezentând cea mai mare recunoaștere în cadrul acestei expoziții. Dezvoltat în colaborare cu Nix Sensor Ltd., dispozitivul a fost distins pentru precizia sa deosebită în măsurarea culorii gălbenușului și ușurința în gestionarea datelor. Acesta este un excelent exemplu al efortului nostru de a inova și de a gândi în perspectivă pentru soluții orientate către clienții din industria nutriției animale.

Cu o experiență de peste 50 de ani, suntem hotărâți să ne folosim expertiza la nivel global pentru a rămâne în avangardă pe piață, bazându-ne pe inovație. Premiile obținute reprezintă o recunoaștere binemeritată pentru  munca sustinută pe care o depunem și angajamentul continuu pentru satisfacerea cerințelor industriei, subliniind în continuare poziția noastră  de lider de piață în industria globală a nutriției animale.


« | »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *