Bunastare

Sanatatea animalelor si bunastarea acestora au o importanta fundamentala atat pentru producatori cat si pentru consumatori. Gama noastra de produse ajuta fermierii sa atinga cerintele din ce in ce mai mari ale consumatorilor in ceea ce priveste standardele de bunastare.

 

bunastare

 

Suntem pregatiti sa ajutam sectorul avicol sa imbunatateasca toate aspectele productiei de carne si oua.

 

O digestie mai buna

Pasarile care au o digestie eficienta pastreaza asternutul uscat – ceea ce inseamna ca penajul va fi curat, vor fi mai sanatoase si vor avea performante mai bune.

CRINA® Poultry Plus este un produs pe baza de uleiuri esentiale pure, combinate cu acizi organici de mare eficienta. S-a demonstrat a fi un aditiv cu efect puternic asupra starii de sanatate a intestinului, si anume: cresterea eficientei digestiei, reducerea efectului negativ al unor ingrediente din furaje asupra intestinului si o imbunatatire semnificativa a dejectiilor.

 

Gama noastra de enzime furajere din categoria RONOZYME® imbunatateste consistenta dejectiilor. Aceste enzime au fost concepute pentru a completa enzimele existente in mod natural in tractusul digestiv al pasarilor si au efect pozitiv asupra cresterii digestibilitatii nutrientilor din furaje.

RONOZYME® WX imbunatateste digestibilitatea cerealelor si a subproduselor acestora – principala cauza a dejectiilor umede. RONOZYME® ProAct imbunatateste digestibilitatea proteinelor – ceea ce inseamna emisii reduse de azot.

 

Oase mai puternice

Pasarile cu un schelet puternic cresc mai repede. Hy-D® este o sursa de vitamina D3 ce creste mineralizarea si puterea oaselor, ajutand pasarile sa aiba o conditie de sanatate mai buna.