Crestere optima

Pentru a produce pui de dimensiuni uniforme intr-un interval de timp stabilit, fermierii trebuie sa se bazeze pe o crestere rapida si sustinuta a pasarilor. Solutiile noastre inovative va ajuta la imbunatatirea performantei digestive – un factor cheie pentru o dezvoltare optima.

 

crestere optima

 

Un intestin eficient

Imbunatatirea digestiei mareste proportia de nutrienti disponibili necesari pentru a sustine cresterea pasarilor. Enzimele din gama RONOZYME® pot fi introduse in retete special create pentru valorificarea oricarui tip de furaj.

 

Eficienta intestinului poate fi imbunatatita cu ajutorul produsului CRINA® Poultry Plus. Acesta combina eficient acidul benzoic cu un amestec de uleiuri esentiale, care mentin echilibrul optim al microorganismelor din intestin, imbunatatindu-se valorificarea furajului si rata de crestere a pasarilor.

 

Echilibrul vitaminelor

Carenta si dezechilibrul de vitamine au efecte negative asupra cresterii si sanatatii. DSM detine un registru de evidenta al suplimentelor vitaminice necesare în dieta pasarilor. Conceptul nostru Optimum Vitamin Nutrition (OVN®pune bazele unei mai bune performante a animalelor, ceea ce duce la o dezvoltare mai puternica a pasarilor si o crestere a profitabilitatii.