Economisirea costului furajelor

Furajele reprezinta un factor important in ceea ce priveste costurile, iar reducerea costului cu furajele este o prioritate pentru fiecare fermier. Produsele noastre cresc randamentul investitiilor.

 

economisirea costului furajelor

 

In cele din urma, in sectorul avicol productia inseamna convertirea furajelor in carne sau oua. Cu cat este mai eficient furajul folosit, cu atat este mai scazut costul de productie si mai mare profitul.

 

Un intestin sanatos

Produsele noastre ajuta la mentinerea unui intestin sanatos – un factor fundamental in eficienta furajului.

CRINA® Poultry Plus este un amestec de uleiuri esentiale combinate cu un acid organic foarte eficient.

Acest amestec stimulează producerea de enzime digestive si regleaza microflora intestinala. Rezultatul este imbunatatirea utilizarii furajelor.

 

O digestibilitate mai buna

Costul cu furajele poate fi scazut prin adaugarea de enzime in ratii, astfel se obtine o valoare nutritiva mai mare din aceeasi cantitate de furaj.

RONOZYME® ProAct este o proteaza care creste digestia proteinelor.

RONOZYME® VP și RONOZYME® WX cresc utilizarea diferitelor surse de energie.

RONOZYME® HiPhos este o fitaza care creste disponibilitatea fosforului vegetal si reduce nevoia de a suplimenta cu fosfor furajele.

Enzimele RONOZYME® completeaza actiunea enzimelor digestive existente in mod natural. In functie de nevoile clientilor aceste enzime pot fi folosite separat sau combinate, crescand digestibilitatea si eficiența furajelor.