Pigmentare

In functie de fiecare tara consumatorii au cerinte specifice privind culoarea ”potrivita” a carnii de pasare si a culorii galbenusului. Produsele noastre ajuta clientii sa indeplineasca aceste cereri variate.

 

pigmentare

 

Atat aspectul cat si consistenta alimentelor sunt criterii importante pentru consumatori.

Nuanta galbenusurilor si a carnii de pasare este determinata in mare parte de dieta acestora – al caror continut poate varia enorm. Pentru a asigura in mod constant nuanța dorita a galbenusului si a pielii, furajele trebuie monitorizate cu atentie.

DSM a dezvoltat un sistem care permite o pigmentare precisa cu ajutorul unor adaosuri controlate de carotenoizi adaptate cerintelor clientilor.

 

Galbenusuri aspectuoase

CAROPHYLL® Red și CAROPHYLL® Yellow sunt aditivi furajeri care permit producatorilor de oua un control al culorii galbenusului. Acuratetea pigmentarii poate fi atinsa prin folosirea Yolk Color Fan (Paletei de Culori pentru Galbenus) si a ghidului de suplimente.

 

Pigmentarea optima a pielii

Nuanta pielii pasarilor este un important factor de marketing. CAROPHYLL® Red si CAROPHYLL® Yellow permit producatorilor de carne de pasare sa obtina nuanta dorita. Acuratetea pigmentarii este atinsa prin folosirea Broiler Color Fan (Paletei de Culori pentru Piele) si a ghidului de suplimente.