Produse

 

  1. Pui de carne:

 

  1. Parinti rase grele:

 

  1. Gaini rase usoare:

Sanatate

Consumatorii isi doresc produse avicole provenite din efective de pasari sanatoase. Fermierii vor pasari sanatoase, deoarece acestea sunt mai profitabile. Gama noastra de produse ajuta fermierii sa mențina sanatatea optima a pasarilor, adresandu-se deopotriva producatorilor si consumatorilor.

 

sanatate

 

O nutritie buna este necesara pentru o sanatate buna. Produsele noastre inovative asigura fundamentul pentru creșterea unor pasari sanatoase si robuste.

 

Reducerea afectiunilor digestive

Tulburarile digestive si asternutul umed reduc performantele pasarilor. CRINA® Poultry Plus imbunatateste echilibrul microflorei intestinale, ceea ce ajuta la cresterea sanatatii intestinului si la scaderea incidentei afectiunilor digestive.

 

Imunitate crescuta

Pentru a evita infectiile, este important ca pasarile sa aiba un sistem imunitar puternic. Conceptul nostru Optimim Vitamin Nitrition (OVN®va ofera o formulare precisa de suplimente vitaminice, dezvoltate pentru a imbunatati sanatatea animalelor, și in consecinta pentru a crește profitabilitatea.

 

Un schelet puternic

Un schelet puternic permite pasarilor sa prospere. Hy-D® este o sursa excelenta de vitamina D3, un nutrient care ajuta la mineralizarea si intarirea oaselor. Rezultatele folosirii Hy-D® sustin scaderea mortalitatii si cresterea performantei animalelor.