Produse

 

  1. Pui de carne:

 

  1. Gaini rase usoare:

Calitatea puilor

Produsele DSM ajuta fermierii din sectorul avicol sa obțina pasari cu un sistem osos sanatos, lucru esential în fermele moderne.

 

sanatatea oaselor

 

Un schelet puternic inseamna o calitate mai buna a produsului si cresterea profitului.

 

Oase puternice

Pasarile cu un sistem osos sanatos cresc mai repede.

Hy-D®, un metabolit al Vitaminei D3 disponibil rapid, imbunatateste structura osoasa printr-o mai buna mineralizare a oaselor. Hy-D® creste aportul de Vitamina D3 al organismului si regleaza metabolismul calciului, iar pasarile sunt mai puternice.

Deoarece Hy-D® ajuta la intarirea oaselor, numarul de carcase refuzate in timpul procesarii carnii scade, ceea ce este un beneficiu suplimentar pentru producatori.

 

Imbunatatirea calitatii carnii

Aspectul carnii este un factor de decizie pentru consumatori. ‘Black bone syndrome’ (Distrofie musculara nutritionala) se refera la o carne mai inchisa la culoare de-a lungul oaselor piciorului. O carne partial neagra este considerata a fi de o calitate inferioara. Aceasta tendinta poate fi redusa daca oasele devin mai putin poroase. Hy-D® ajuta la reducerea porozitatii oaselor, si astfel se reduce incidenta distrofiei, creste calitatea carnii si profitabilitatea.