CAROPHYLL® – deoarece culoarea contează

O mare parte din savoarea mâncării derivă din aspectul său vizual, deci culoarea ingredientelor este foarte importantă, de aceea DSM vă oferă produse care ajută la pigmentarea gălbenușurilor și a cărnii de pui.

 

CAROPHYLL®

 

Carotenoizii au un rol important în nutriția animală, deoarece sunt antioxidanți vitali și precursori ai Vitaminei A. Totuși, cel mai important rol pe care îl au în producția de pui este abilitatea lor de a îmbunătăți aspectul gălbenușurilor și al pielii.

In furaje, cantitățile de carotenoizi variază de la  o materie prima la alta, iar dacă nu se adaugă suplimente în furajele păsărilor, atunci aspectul produselor alimentare va fi neuniform.

 

Gama nostră de carotenoizi, denumită CAROPHYLL® permite producătorilor să obțină produse pigmentate  uniform si sigur. Am combinat produsele noastre de calitate cu tehnologia unică de granulare și mulți ani de experiență pentru a furniza metode eficiente de îmbunătățire a calității produselor și de creștere a încrederii consumatorilor.

 

Culoarea perfectă a pielii puilor – Soluția CAROPHYLL®

 

CAROPHYLL®

 

Piețele locale de pui au păreri diferite în ceea ce privește culoarea perfectă a pielii iar noi, ca și consumatori, ne dorim să cumpărăm pui care arată sănătos, culoarea fiind unul dintre factorii pe care îi considerăm a fi indicatori în ceea ce privește sănătatea și prospețimea. Dar ca și producători, cum asigurăm o piele constant pigmentată a puilor?

Pigmentarea pielii este rezultatul pigmenților naturali numiți carotenoizi. Concentrația lor în organism poate varia, dar, suplimentând furajele cu carotenoizi putem obține constant nuanța dorită a pielii.

CAROPHYLL® Red 10% și CAROPHYLL® Yellow 10% sunt aditivi furajeri care permit un control  sigur al pigmentării pielii puilor de carne.

Nuanța dorită poate fi atinsă folosind Paleta (evantaiul) de culori DSM pentru puii de carne. Este o metodă eficientă pentru a vă asigura că o cantitate corectă de CAROPHYLL® este adăugată astfel încât toți puii produși să aibă aceeași culoare a pielii.

 

Gama CAROPHYLL®– pentru gălbenușuri perfecte

Aspectul ouălor este foarte important, iar una dintre metodele prin care consumatorii evaluează calitatea ouălor este culoarea gălbenușului. Carotenoizii din gama CAROPHYLL® s-au dovedit a fi produse eficiente pentru crearea de gălbenușuri aspectuoase.

 

CAROPHYLL®

 

Cu toții avem o opinie asupra a ceea ce înseamnă ca un gălbenuș să aibă ”culoarea potrivită”. Aceste opinii variază  peste tot in lume. Eledepind de localizarea geografică, contextul cultural și tradițiile locale, dar și de scopul pentru care este folosit gălbenușul.

Crescătorii de păsări vor să se asigure că produc culoarea de gălbenuș conform cerințelor pieței și că pot furniza constant această culoare. DSM îi ajută să obțină acest lucru prin gama de produse CAROPHYLL®.

Culoarea gălbenușului este determinată de concentrația de carotenoizi pe care acesta o conține. Suplimentând carotenoizii care se găsesc în mod natural, cu produsele CAROPHYLL® Red și CAROPHYLL® Yellow, putem avea exact cantitățile necesare pentru a obține culoarea dorită de consumatori într-un mod sigur, constant și fiabil.

 

Gălbenușuri consistente

Paleta de culori DSM pentru gălbenuș este standardul recunoscut la nivel mondial pentru evaluarea culorii gălbenușului. Culoarea dorită poate fi aleasă dintr-o paletă de 15 nuanțe diferite. Profunzimea culorii determină ce cantitate este necesară din fiecare carotenoid. Scădeți cantitatea de carotenoizi din furaje și diferența este cât de mult CAROPHYLL® Red și CAROPHYLL® Yellow trebuie adăugat. Rezultatul este un gălbenuș perfect de fiecare dată.

 

Inapoi