CRINA® Poultry Plus – pentru un intestin mai sanatos

Prin alaturarea a doua produse de succes am creat CRINA® Poultry Plus, rezultatul fiind in beneficiul producatorilor din sectorul avicol.

 

crinalogo

 

 

Acordam o mare importanta imbunatatirii digestiei la pasari, deoarece stim ca acest lucru se reflecta in profitul clientilor nostri.

Cautam in permanenta metode noi si eficiente de a produce pasari mai performante, iar cu produsul CRINA® Poultry Plus ne indreptam catre acest scop.

 

CRINA® Poultry Plus este un aditiv din categoria aromatizantilor ce contine un amestec special de acid benzoic si uleiuri esentiale si anume: timol, eugenol și piperina care stimuleaza producția de enzime digestive si ajuta la imbunatatirea echilibrului microflorei din intestin.

Acidul benzoic imbunatateste starea de sanatate la nivel de intestin avand efect de inhibare a bacteriilor Gram negative cum ar fi E.coli, Salmonella si Campylobacter dar nu afecteaza Lactobacilii benefici. De asemenea, are rol de conservarea a nutreturilor combinate impotriva dezvoltarii drojdiilor.

Timolul si eugenolul fac mai permeabile membranele celulare ale bacteriilor iar ca urmare, acidul benzoic intra si se acumuleaza mai usor in interiorul acestor bacterii unde scade ph-ul intracelular  si le perturba activitatea distrugandu-le. in felul acesta se reduce numarul bacteriilor patogene si se imbunatateste digestia.

Uleiurile esentiale stimuleaza cresterea secretiei principalelor enzime digestive cum sunt lipaza, amilaza si tripsina. Cu cat vom avea o cantitate de enzime digestive mai mare, cu atat se va imbunatati si digestia.

Crestere mai rapida, pasari mai performante

CRINA® Poultry Plus poate fi folosit in retetele de furaje incepand cu perioada de starter pana la perioada de finisare, avand ca efect:

  • Imbunatatirea sporului mediu zilnic
  • Cresterea conversiei furajelor
  • Un control mai bun asupra bacteriilor patogene

 

Inapoi