Cylactin® – Stimularea microflorei benefice

Cu o cantitate mai mare de bacterii benefice la nivel de intestin, crescătorii de animale pot să obțină o stare de sănătate mai bună a acestuia și implicit, performanțe mai mari.

 

Cylactin®

 

Menținerea unei sănătăți intestinale bune înseamnă o digestie și o rată de creștere mai bune. Acest lucru este valabil atât la păsări cât și la porci și la viței.
O digestie eficientă depinde de menținerea unei populații echilibrate de microorganisme în intestin, iar produsul CYLACTIN® ajută în acest sens. CYLACTIN® este un aditiv furajer probiotic ce conține culturi vii de  Enterococcus faecium pentru stabilizarea microflorei intestinale și obținerea unui mediu intestinal mai bun:

  • Limitează dezvoltarea de bacterii nocive, inclusiv coli, Salmonella și Clostridia
  • Crește numărul de bacterii ce produc acid lactic
  • Reduce nivelul de toxine din intestin
  • Sintetizează acizi grași cu lanț scurt ce au rol protector
  • Stimulează protecția peretelui intestinal

 

Adăugarea de CYLACTIN® în furaje reduce incidența tulburărilor digestive, inclusiv a diareei și a sindromului MMA (mastita-metrita-agalaxie), astfel ajută la optimizarea performanței, a conversiei furajelor și a stării de bine a animalelor.

 

Beneficiile utilizării CYLACTIN®

Pui de carne ce cresc mai repede și mai eficient – prin îmbunătățirea sporului mediu zilnic și a conversiei furajelor.

Viței mai sănătoși – CYLACTIN® reduce tulburările digestive și ajută la creșterea sporului mediu zilnic la vițeii înainte de înțărcare.

Administrarea de CYLACTIN® în furajele pentru porci a redus incidența diareii, iar la porcii pentru finisare a îmbunătățit sporul mediu zilnic, conversia hranei și a redus mortalitatea.

 

Forma de prezentare

CYLACTIN® LBC ME20 Plus este un aditiv furajer micro-incapsulat cu o forma foarte bine protejata. Acest lucru ii confera o protectie exceptionala in timpul procesarii furajelor.

 

Inapoi