Optimum Vitamin Nutrition® – numele spune tot

Folosirea OVN® asigură aportul de vitamine necesar pentru ca animalele să atingă potențialul maxim ținând cont de bunăstarea și sănătatea lor.

 

Optimum Vitamin Nutrition®

 

Cu aportul de vitamine potrivit, animalele de fermă sunt mai sănătoase și ating performanțele de producție mai bine. Pare ușor, dar nu este chiar așa.

Sunt mai mulți factori care influențează necesarul de vitamine la speciile crescute în  ferme. Nu există un singur nivel optim care poate fi administrat pentru orice stare fiziologică. Un sistem eficient de aport vitaminic trebuie să aibă în vedere mai mulți factori:

  • Nivelul de producție al animalelor
  • Factori de stres – boli, nașteri, temperatură, etc.
  • Vitaminele în sine – disponibilitatea biologică, stabilitatea
  • Calitatea ingredientelor din furaje

 

Nivelul optim de vitamine

Nutriția prin vitamine este un proces dinamic. O doză de vitamine care este optimă atunci când animalul nu este supus niciunui stres, poate deveni insuficientă atunci când animalul este stresat. Un exemplu în acest sens este nivelul crescut de temperatură pe timpul verii.

Echilibrarea acestei balanțe la nivel de vitamine este o provocare. Menținerea acestei balanțe echilibrate este o altă provocare. Conceptul nostru OVN® răspunde acestor provocări, fiind dezvoltat de oameni de știință de-a lungul a mai multor ani și îmbunătățit pe măsura apariției de noi descoperiri în domeniu.

Deoarece creeaza un standard în furnizarea aportului de vitamine, OVN® ajută animalul să primească nivelul necesar de vitamine pentru a-și atinge potențialul de  producție, menținând în același timp starea de sănătate.

Principiile OVN® au fost aplicate cu succes în toată lumea în ferme specializate în creșterea păsărilor, porcilor, a vacilor precum și in acvacultură.

Recomandările OVN® sunt esențiale pentru obținerea de producții profitabile.

 

Inapoi