RONOZYME® HiPhos – cea mai potrivită fitază

RONOZYME® HiPhos este a treia generație de fitaze dezvoltată de alianța dintre DSM si Novozyme. Este fitaza care ajută la eliberarea unei cantități mari de fosfor din furaje, îmbunătățind astfel performanțele animalelor și reducând costurile cu furajele.

 

ronozyme

 

Fosforul este un nutrient esențial în hrana animalelor de fermă, având efect asupra creșterii, reproducției și utilizării hranei.

O mare parte a fosforului care se găsește în mod natural în ingredientele furajere este indisponibil animalelor, acesta fiind excretat nedigerat. Pentru a compensa această pierdere, trebuie adăugat fosfor anorganic în dietele animalelor.

Creșterea degradării acidului fitic și a fosforului din plante pot aduce beneficii majore crescătorilor de păsări și porci, printre care:

  • Niveluri mai mici de fosfor anorganic în furaje
  • Reducerea costurilor cu furajele
  • Menținerea performanțelor productive
  • Scăderea cantității de fosfor excretat pentru un mediu mai curat

 

Ronozyme® HiPhos este soluția

Fitazele sunt enzime digestive ce eliberează fosforul care în plante se găsește sub formă de acid fitic.

Animalele monogastrice nu au suficiente fitaze pentru a elibera fosforul. Suplimentarea rețetelor cu fitaze crește gradul de descompunere a acidului fitic, ceea ce duce la îmbunătățirea folosirii fosforului din plante.

Dacă este disponibil mai mult fosfor, atunci nutrețurile combinate trebuie suplimentate cu o cantitate mai mică de fosfor anorganic, reducând astfel costul cu furajele.

Atunci când fosforul din furaje este utilizat mai eficient, scade cantitatea de fosfor excretat, ceea ce reduce impactul pe care îl are creșterea animalelor asupra mediului.

Fitazele noastre ajută la o eliberare foarte eficientă a fosforului, fiind fiabile și consistente, crescând astfel performanțele și eficiența creșterii animalelor.

RONOZYME® HiPhos este cea mai puternică și activă fitază DSM care ajută la creșterea semnificativă a disponibilității fosforului.

 

Cea mai potrivită fitază – creată pentru a elibera mai mult fosfor

Clienții caută întotdeauna să crească eficiența producției, iar RONOZYME® HiPhos este o fitază care a fost special creată în acest scop.

Atunci când este utilizată, RONOZYME® HiPhos crește cantitatea de fosfor disponibil pentru animal și deoarece mult mai puțin fosfor anorganic trebuie adăugat în rețete, rezultatul final este reducerea semnificativă a costului cu furajele.

 

Forma de prezentare și stabilitatea

Forma de prezentare a RONOZYME® HiPhos este cea granulară GT (Granulated Thermostable). Aceasta forma este stabilă la granulare, cu o curgere liberă și o compoziție fără praf ce poate fi utilizată în premixuri, pre-amestecuri și furaje.

 

Inapoi