RONOZYME® ProAct – Folosiți la maxim proteinele

 

ronozyme proact

 

La nivel global, lumea se confruntă cu o cerere crescută de proteină animală de calitate. Această cerere se extinde rapid datorită pe de o parte creșterii populației la nivel global, iar pe de altă parte familiile cu venituri mai mari doresc o alimentație sănătoasă-fapt confirmat in țările cu economii dezvoltate.

 

Pentru a răspunde acestor provocări, fermierii vor trebui sa utilizeze cât mai eficient furajele și in special ingredientele care sunt surse de proteină.

Proteina este unul dintre cei mai costisitori nutrienți ai rețetelor de furaje, dar este esențială pentru creșterea animalelor. Odată cu creșterea cererii pentru sursele de proteină, se preconizează ca prețul acestora să crească in continuare. Astfel, provocarea elaborării unei proteaze  a constat în folosirea cât mai eficientă a proteinei pentru a reduce costul furajelor fără a afecta sănătatea păsărilor.

 

Proteazele sunt enzime care descompun moleculele complexe de proteine în aminoacizi și peptide utilizabile de către animale. Deși proteazele apar în mod natural în sistemul digestiv al animalelor, adăugarea unei proteaze exogene, specifice, poate îmbunătăți digestibilitatea unei game largi de ingrediente furajere.

Proteaza creată de DSM oferă o soluție nouă și special adaptată pentru creșterea digestiei proteinelor din numeroase  ingrediente, reducând astfel costul cu furajele fără a compromite performanțele.

 

Beneficii

Utilizarea RONOZYME® ProAct în furaje:

  • Creste digestibilitatea proteinei de către pasări
  • Permite folosirea în rețete a unor surse de proteine de calitate mai joasa
  • Protejează mediul prin reducerea azotului excretat de către păsările crescute în sistem industrial

RONOZYME® ProAct completează proteazele care se găsesc în mod natural în furajele pentru păsări, crește semnificativ sursele de aminoacizi și peptide prin îmbunătățirea digestibilității, permițând creșterea performanțelor și reducerea costurilor cu furajele.

 

Stabilitate

RONOZYME® ProAct este o protează stabilă termic fiind ideală pentru includerea în premixuri și furaje.

 

Inapoi