RONOZYME® VP – Eliberează energia din proteinele vegetale

 

ronozime vp

 

Sursele de proteină vegetală cum sunt șrotul de rapiță, de floarea soarelui, de soia, mazărea și lupinul sunt componente importante în rețetele furajelor de păsări si porci și pot furniza nivelul necesar de energie.
Cu toate astea, până la 25% din totalul energiei provenite din aceste ingrediente se află în peretele celular care este nedigestibil. RONOZYME® VP ajuta la descompunerea in intestin a peretelui celular al acestor ingrediente, rezultand o mai buna utilizare a energiei. Ajutând animalele să descompună în intestin acest perete celular, RONOZYME® VP crește utilizarea de energie din ingrediente.
RONOZYME® VP prin amestecul unic de enzime, hemicelulaze și pectinaze, descompune eficient peretele celular al proteinelor vegetale, care in mod normal este dificil de descompus.

 

Beneficii în furajele de porci și păsări

RONOZYME® VP  se foloseste atât pentru semințele plantelor oleaginoase cât și pentru șroturile vegetale cu conținut redus de grăsime, aducând beneficii furajelor de porci și păsări.

Utilizarea de RONOZYME® VP în furajele de păsări a dus in final la cresterea greutatii pentru sacrificare, cu o rata crescuta de conversie a hranei.  .

Pe lângă reducerea vâscozității din furaje, RONOZYME® VP contribuie la îmbunătățirea calității așternutului la păsări. La purcei, RONOZYME® VP  contribuie la creșterea sporului mediu zilnic și îmbunătățirea ratei de conversie a hranei.

 

Forma de prezentare și stabilitatea

RONOZYME® VP combină stabilitatea termică CT (coated thermo stable) cu o curgere liberă și o compoziție fără praf ce poate fi utilizată în premixuri, pre-amestecuri și furaje.

 

Inapoi