CYLACTIN® – Stimularea microflorei benefice

Cu o cantitate mai mare de bacterii benefice la nivel intestinal, crescatorii de animale pot sa obtina o stare de sanatate mai buna a acestuia si implicit, performante mai mari.

Mentinerea unei sanatati intestinale bune inseamna o digestie eficienta si o rata de crestere mai buna. Acest lucru este valabil atat la pasari cat si la porci si la vitei.

O digestie eficienta depinde de mentinerea unei populatii echilibrate de microorganisme in intestin, iar produsul CYLACTIN® ajuta in acest sens. CYLACTIN® este un aditiv furajer probiotic ce contine culturi vii de  Enterococcus faecium pentru stabilizarea microflorei intestinale si obtinerea unui mediu intestinal optim:

  • Limiteaza dezvoltarea de bacterii nocive, inclusiv coli, Salmonella si Clostridia
  • Creste numarul de bacterii ce produc acid lactic
  • Reduce nivelul de toxine din intestin
  • Sintetizeaza acizi grasi cu lant scurt ce au rol protector
  • Stimuleaza protectia peretelui intestinal

Adaugarea de CYLACTIN® in furaje reduce incidenta tulburarilor digestive, inclusiv a diareei si a sindromului MMA (mastita-metrita-agalaxie), ajutand la optimizarea performantei, a conversiei furajelor si a starii de bine a animalelor.

 

Beneficiile utilizarii CYLACTIN®

Administrarea de CYLACTIN®  in furajele pentru porci a redus incidenta diareei, iar la porcii pentru finisare a imbunatatit sporul mediu zilnic, conversia hranei si a redus mortalitatea.

Pui de carne ce cresc mai repede si mai eficient – prin imbunatatirea sporului mediu zilnic si a conversiei furajelor.

Vitei mai sanatosi – CYLACTIN® reduce tulburarile digestive si ajuta la cresterea sporului mediu zilnic la vitei inainte de intarcare.

 

Inapoi