Optimum Vitamin Nutrition – numele spune tot

Folosirea OVN® asigura aportul de vitamine necesar pentru ca animalele sa atinga potentialul maxim tinand cont de bunastarea si sanatatea lor.

Cu aportul de vitamine potrivit, animalele de ferma sunt mai sanatoase si ating performantele de productie mai bine. Pare usor, dar nu este chiar asa.

Sunt mai multi factori care influenteaza necesarul de vitamine la speciile crescute in  ferme. Nu exista un singur nivel optim care poate fi administrat pentru orice stare fiziologica. Un sistem eficient de aport vitaminic trebuie sa aiba in vedere mai multi factori:

  • Nivelul de productie al animalelor
  • Factori de stres – boli, fatari, temperatura, etc.
  • Vitaminele in sine – disponibilitatea biologica, stabilitatea
  • Calitatea ingredientelor din furaje

 

Nivelul optim de vitamine

Nutritia prin vitamine este un proces dinamic. O doza de vitamine care este optima atunci cand animalul nu este supus niciunui stres, poate deveni insuficienta atunci cand animalul este stresat. Un exemplu in acest sens este nivelul crescut de temperatura pe timpul verii.

Echilibrarea acestei balanțe la nivel de vitamine este o provocare. Mentinerea acestei balante echilibrate este o alta provocare. Conceptul nostru OVN® raspunde acestor provocari, fiind dezvoltat de oameni de stiinta de-a lungul mai multor ani si imbunatatit pe masura aparitiei de noi descoperiri in domeniu.

Creand un standard in furnizarea aportului de vitamine, OVN® ajuta animalul sa primească nivelul necesar de vitamine pentru a-si atinge potentialul de  productie, mentinand in acelasi timp starea de sanatate.

Principiile OVN® au fost aplicate cu succes in toata lumea in ferme specializate in cresterea pasarilor, porcilor, a vacilor precum si in acvacultura.

Recomandarile OVN® sunt esentiale pentru obtinerea de productii profitabile.

 

Inapoi