RONOZYME® HiPhos – cea mai potrivita fitaza

RONOZYME® HiPhos este a treia generatie de fitaze dezvoltata de alianta dintre DSM si Novozyme. Este fitaza care ajuta la eliberarea unei cantitati mari de fosfor din furaje, imbunatatind astfel performantele animalelor si reducand costurile.

Fosforul este un nutrient esential in hrana animalelor de ferma, avand efect asupra cresterii, reproductiei si utilizarii hranei.

O mare parte a fosforului care se gaseste in mod natural in ingredientele furajere este indisponibil animalelor, acesta fiind excretat nedigerat. Pentru a compensa aceasta pierdere, trebuie adaugat fosfor anorganic in dietele animalelor.

Cresterea degradarii acidului fitic si a fosforului din plante pot aduce beneficii majore crescatorilor de pasari si porci, printre care:

  • Niveluri mai mici de fosfor anorganic in furaje
  • Reducerea costurilor cu furajele
  • Mentinerea performantelor productive
  • Scaderea cantitatii de fosfor excretat pentru un mediu mai curat

 

Ronozyme® HiPhos este solutia

Fitazele sunt enzime digestive ce elibereaza fosforul care in plante se gaseste sub forma de acid fitic.

Animalele monogastrice nu au suficiente fitaze pentru a elibera fosforul. Suplimentarea retetelor cu fitaze creste gradul de descompunere a acidului fitic, ceea ce duce la imbunatatirea folosirii fosforului din plante.

Daca este disponibil mai mult fosfor, atunci nutreturile combinate trebuie suplimentate cu o cantitate mai mica de fosfor anorganic, reducand astfel costul cu furajele.

Atunci cand fosforul din furaje este utilizat mai eficient, scade cantitatea de fosfor excretat, ceea ce reduce impactul asupra mediului.

Fitazele noastre sunt fiabile si consistente, elibereaza foarte eficient fosforul, crescand astfel performantele si eficienta cresterii animalelor.

RONOZYME® HiPhos este cea mai puternica si activa fitaza DSM care creste semnificativ disponibilitatea fosforului.

 

Cea mai potrivita fitaza – creata pentru a elibera mai mult fosfor

Clientii cauta intotdeauna sa creasca eficienta productiei, iar RONOZYME® HiPhos este o fitaza care a fost special creata in acest scop.

Atunci cand este utilizata, RONOZYME® HiPhos creste cantitatea de fosfor disponibil pentru animal, astfel mai putin fosfor anorganic trebuie adaugat in retete, rezultatul final fiind reducerea semnificativa a costului cu furajele.

 

Forma de prezentare si stabilitatea

Forma de prezentare a RONOZYME® HiPhos este cea granulara GT (Granulated Thermostable), stabila la granulare, cu o curgere libera și o compoziție fara praf ce poate fi utilizata in premixuri, pre-amestecuri si furaje.

 

Inapoi