RONOZYME® VP – Elibereaza energia din proteinele vegetale

Sursele de proteina vegetala cum sunt srotul de rapita, de floarea soarelui, de soia, mazarea si lupinul sunt componente importante in retetele furajelor de pasari si porci si pot furniza niveluri importante de energie.

Pana la 25% din totalul energiei provenita din aceste ingrediente se afla in peretele celular care este nedigestibil. RONOZYME® VP creste utilizarea de energie din ingrediente, ajutand animalele sa descompuna in intestin acest perete celular.

Descompunerea peretelui celular al proteinelor vegetale este dificila, insa amestecul unic de enzime, hemicelulaze si pectinaze, din RONOZYME® VP, ajuta la descompunerea acestuia.

 

Beneficii in furajele de porci si pasari

RONOZYME® VP este eficient atat pentru semintele plantelor oleaginoase cat si pentru sroturile vegetale cu continut redus de grasime, aducand beneficii furajelor de porci si pasari.

Pe langa reducerea vascozitatii din furaje, RONOZYME® VP contribuie de asemenea la imbunatatirea calitatii asternutului la pasari, iar la purcei contribuie la cresterea sporului mediu zilnic si la imbunatatirea ratei de conversie a hranei.

 

Forma de prezentare si stabilitatea

RONOZYME® VP combina stabilitatea termica CT (coated thermo stable) cu o curgere libera si o compozitie fara praf ce poate fi utilizata in premixuri, pre-amestecuri si furaje.

 

Inapoi