RONOZYME® WX – In sprijinul energiei din furaje

RONOZYME® WX este o enzima din categoria xilanazelor, care imbunatateste digestibilitatea graului, secarei, triticalelor, orzului si a subproduselor cerealelor, rezultatul fiind o mai buna performanta in fermele de porci si pasari.

RONOZYME® WX este o xilanaza mono-componenta folosita atat pentru reducerea vascozitatii intestinale cat si pentru eliberarea nutrientilor din cereale si subprodusele acestora.

RONOZYME® WX degradeaza xilanii solubili si insolubili, care sunt o parte importanta a structurii peretelui celular al cerealelor. Degradarea xilanilor insolubili din peretele celular duce la eliberarea nutrientilor vitali care altfel nu pot fi eliberati, in timp ce degradarea xilanilor solubili reduce vascozitatea continutului intestinal. In ambele cazuri, rezultatul este cresterea disponibilitatii si digestibilitatii nutrientilor precum si a energiei metabolizabile.

 

Utilizarea RONOZYME® WX la porci

Atunci cand este folosit in retetele de furaje pentru porci, RONOZYME® WX ajuta la imbunatatirea sporului mediu zilnic si a ratei de conversie a hranei, rezultatul fiind o crestere mai rapida in greutate, respectiv imbunatatirea eficientei si profitabilitatii animalelor.

 

Stabilitatea

RONOZYME® WX este o xilanaza stabila termic datorita formulei invelisului CT (coated thermo stable) specific, creat de DSM.  Este un produs granulat care nu se lipeste, curge liber si nu este prafos, ceea ce reduce pierderile din timpul fabricarii furajelor.

 

Inapoi