ROVIMIX® E50 – De ce este nevoie de un sistem imun puternic

Pentru a fi productiv, animalul are nevoie de un sistem imun puternic si eficient. ROVIMIX® E50 este o formula eficienta care asigura vitamina E pentru nutritia si sanatatea animalului.

Un sistem imun puternic permite animalelor sa produca la potentialul lor maxim. Vitamina E este esentiala pentru un sistem imun sanatos, insa animalele sunt incapabile sa produca aceasta vitamina. Vitamina E se poate obtine direct din ratie. Un aditiv de o calitate inalta cum este ROVIMIX® E50, este modul ideal de a obtine aceasta.

Indicat la multe specii, ROVIMIX® E50 contine cea mai buna forma de vitamina E, efectiva si biodisponibila. ROVIMIX® E50 satisface intr-un mod eficient si rentabil cerintele animalului.

Sistemul imunitar este prima bariera de aparare impotriva infectiilor. ROVIMIX® E50 asigura un sistem imun puternic, reducand sensibilitatea la infectii.

Prin administrarea de ROVIMIX® E50 in perioadele cruciale ale activitatii de productie, se reduce rata infectiilor cu pana la 80%.

 

Porci mai sanatosi

Un sistem imun puternic este vital in cresterea moderna a porcilor. Prin actiunea sa antioxidanta, ROVIMIX® E50 stimuleaza sistemul imun, prin sustinerea cresterii si reducerea mortalitatii.

Rezultatul este cresterea profitului in toate sistemele de productie.

 

Inapoi