Produse

 

Calitatea carnii

Consumatorii isi doresc produse care:

  • Sa fie sigure
  • Au un aspect frumos
  • Au un termen de valabilitate acceptabil
  • Au un gust bun si sunt nutritive

 

Expertii DSM au creat aditivi care vin in sprijinul fermierilor producatori de carne, astfel incat sa livreze produse sanatoase si inalt calitative care sa atinga cerintele tuturor consumatorilor.
Ratia animalului influenteaza calitatea carnii. In mod special, vitaminele imbunatatesc atat calitatea nutritionala cat si textura carnii si a produselor din carne. DSM a dezvoltat o gama de produse care valorifica acest potential, printre care:

  • Conceptul nostru specific Optimum Vitamin Nutrition (OVN®) – o metoda structurata si precis controlata pentru furnizarea aportului tuturor vitaminelor cheie in cantitati optime. O ratie echilibrata nutritiv pentru animal, inseamna un castig nutritional pentru consumatori.
  • Suplimentarea corecta cu ROVIMIX® E50 (vitamina E) reduce oxidarea grasimilor din carne, care dau un miros si un gust neplacut acesteia.