Cresterea optima a suinelor

In fermele de porci atingerea unei rate optime de crestere si totodata obtinerea unei carcase de calitate este diferenta dintre profit si pierdere.

Animalele care nu reusesc sa atinga rata de crestere dorita, consuma mai mult si reduc profitabilitatea fermei.

 

Crestere Optima

Se bazeaza pe un sistem digestiv sanatos, capabil sa extraga mai multi nutrienti din ratie, furnizandu-i astfel animalului mai multa energie.

DSM are o gama larga de aditivi furajeri pentru imbunatatirea eficientei digestive si pentru cresterea porcilor in toate stadiile de productie.

 

Un intestin sanatos inseamna o crestere mai rapida

Aditivii furajeri dezvoltati de DSM asigura conditiile intestinale optime pentru o utilizare mai buna a furajelor si o crestere mai rapida.

CYLACTIN® este probioticul care stabilizeaza flora intestinala si imbunatateste eficienta digestiva, reducand afectiunile intestinale si rata mortalitatii.

VevoVitall®  este un acid organic foarte eficient, care previne tulburarile digestive si creste performantele.

 

Valorificarea furajelor

Pentru a valorifica nutrientii din furaje, in ratiile porcilor este necesara adaugarea de enzime. Acestea imbunatatesc digestia, cresc disponibilitatea nutrientilor, asigurand o crestere mai rapida. Enzimele din gama RONOZYME® ofera o solutie completa pentru imbunatatirea ratei de conversie a furajelor, cum ar fi:

  • Carbohidraze pentru cresterea aportului de energie
  • Fitaze pentru a elibera mai mult fosfor