Reducerea costului cu furajarea in nutritia suinelor

Furajele reprezinta costul cel mai ridicat in cresterea porcilor. Produsele noastre ajuta la cresterea eficientei si utilizarea nutrientilor din furaje, astfel permitandu-le fermierilor sa foloseasca fondurile pentru alte investitii.

 

O digestie mai buna

O cantitate mare de hrana nu este digerata, si se pierd nutrienti foarte valorosi. Enzimele digestive din gama RONOZYME® cresc proportia nutrientilor folositi de animal, ceea ce inseamna o rata de crestere mai buna si un profit mai mare pe kilogram de furaj.

Digestibilitatea produselor furajere este redusa datorita polizaharidelor non-amidonate greu digestibile. RONOZYME® WX imbunatateste digestia xilanilor (polizaharide), permitand ratii mai economice si profituri mai mari.

Eficienta digestiei depinde de microflora intestinala. VevoVitall® este un acid organic performant in echilibrarea microflorei si cresterea ratei de conversie a furajului.

 

Suplimente mai putin scumpe

Fosforul este un nutrient cheie, insa fosforul disponibil in mod natural in plante este in cea mai mare parte nedigerat de porci. Pentru a asigura o crestere adecvata, in furajele porcilor se adauga fosfor anorganic, care poate avea un cost ridicat.

Cresterea digestibilitatii fosforului natural din plante, prin suplimentarea dietei cu RONOZYME® HiPhos, este o alternativa eficienta din punct de vedere al costului, si permite o mai buna crestere a animalelor si utilizare a furajelor.