Sustinerea unei sanatati mai bune la porci

Un efectiv de porci sanatos se reproduce mai eficient, utilizeaza mai bine furajele si are o rata de crestere mai rapida, ceea ce inseamna costuri mai scazute cu interventiile medicale si cu tratamentele.

Aditivii furajeri creati de DSM ajuta la mentinerea starii optime de sanatate a porcilor, ceea ce creste profitabilitatea fermierilor.

DSM a dezvoltat o gama larga de produse care ajuta la imbunatatirea starii de sanatate a porcilor.

 

Un sistem digestiv sanatos

Animalele cu o crestere rapida au un sistem digestiv sanatos. Orice deregleaza functionarea normala a sistemului digestiv are un impact negativ asupra performantei.

Pentru a putea dezvolta produse care imbunatatesc buna functionare a intestinului, DSM a studiat procesele naturale. Aditivii nostri ajuta la scaderea incidentei afectiunilor digestive, ceea ce duce la o mai buna folosire conversie a hranei si o crestere mai rapida a animalelor.

CYLACTIN® este probioticul care stabilizeaza flora intestinala a animalelor, astfel se reduc problemele digestive si se imbunatateste eficienta digestiei.

VevoVitall® este un acid organic performant, echilibreaza flora intestinala, reducand astfel incidenta afectiunilor digestive si crescand performanta animalelor

 

Un sistem imun sanatos

Un sistem imun puternic si eficient este foarte important in prevenirea bolilor la suine. Vitaminele sunt elementele esentiale ale sistemului de aparare al organismului, iar carenta acestora creste riscul infectiilor. Conceptul nostru Optimum Vitamin Nutrition (OVN®) este o solutie structurata si precisa prin care toate vitaminele cheie sunt furnizate animalelor la un nivel care sa ajute productivitatea si performanta animalelor.